Ziekenfondsen promoten het lidmaatschap van een sportclub vaak door hun leden een financiële tegemoetkoming hiervoor te geven. Om het u makkelijk te maken, zetten we de aanvraagformulieren van de meeste ziekenfondsen hier bij elkaar. De procedure is als volgt:

  • Druk het formulier voor jouw ziekenfonds af en vul het zo volledig mogelijk in. Ook al staan de gegevens in het vak dat voor de sportclub voorzien is, vul aub alles in wat u weet (gegevens lid, betaald bedrag, datum betaling, periode waarover het gaat,...); vele handen maken licht werk.
  • Bezorg het formulier aan de secretaris via het daarvoor voorziene bakje in de kast (vraag je trainer of dagverantwoordelijke om hulp indien nodig).
  • De secretaris zal het formulier dateren, tekenen, afstempelen en terug in het daarvoor voorziene bakje in de kast leggen.
  • Vraag je formulier na enkele weken terug (haal het op uit het bakje) en bezorg het aan je ziekenfonds.

 

Zo recupereer je een deel van je lidgeld met minimale administratieve rompslomp. 

Attest voor Christelijke Mutualiteit

Attest voor Liberale Mutualiteit

Attest voor Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Attest voor Onafhankelijk Ziekenfonds

Attest voor Partena

Attest voor Socialistische Mutualiteit

Attest voor Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Ben je lid van nog een ander ziekenfonds dat ook een tegemoetkoming voorziet, bezorg ons dan aub het aanvraagformulier (elektronisch) zodat we dit kunnen toevoegen aan de website.