Wij zijn verplicht om te registreren wie er deelneemt aan onze activiteiten, zodat in geval van een Coronabesmetting snel en goed ingegrepen kan worden. Dankzij ons bestaande administratiesysteem kunnen we dit realiseren met weinig of geen extra moeite. We hebben voor alle groepen de aanwezigheidsregistratie in Twizzit geactiveerd. Standaard is ingesteld dat iedereen die op een speeluur ingeschreven is, elke week aanwezig is. Als je ook effectief komt, hoef je niets extra te doen - je bent automatisch geregistreerd.

Het is enkel indien je niet kan komen, dat je er alle belang bij hebt om dat ook te melden - zoniet zal je bij een eventueel probleem aanzien worden als iemand die ook ter plaatse was. In deze 2 pagina's staat uitgelegd hoe de registratie (afmelden) werkt. Je kan aan/afwezigheden registreren zover in de toekomst als je wil, maar niet meer aanpassen voor het verleden.

We kozen voor deze werkwijze (standaard = aanwezig) om het eenvoudig te houden voor de regelmatige spelers en tegelijk te vermijden dat het vergeten noteren van een aanwezigheid de gezondheid van anderen in het gevaar kan brengen. Bedankt voor je begrip en medewerking!