Zondag 2 juni 2019

Sporthal Ivo Van Damme, Overstraat 21 Veltem

  • Unieke formule met voorronde waarin elk team volgens loting 3 wedstrijden van 7 minuten speelt waarbij niet naar sets maar alleen naar punten wordt gespeeld. Dat kunnen er dus meer of minder dan 21 zijn. De teams worden gerangschikt volgens hun totale score tijdens deze 3 wedstrijden. De eerste 4 teams in de rangschikking komen in poule 1, de volgende 4 in poule 2 enzovoort. Daardoor is dit tornooi ook plezant voor minder getalenteerde spelers. De poules bestaan uit 4 of 5 teams. Er zijn geen finalerondes meer want elk team kent na de poulefase zijn plaats in de totale ranking.
  • De inschrijvingen zijn afgesloten! Wil je er in extremis toch nog bij? Stuur dan asap een mail naar eyben.sintubin@skynet.be Je verneemt dan via mail of je toch nog kan meedoen.
  • Als je bent ingeschreven, ontvang je ten laatste zondag 26/5 een mail met nog wat extra informatie. Contacteer ons zeker als je die niet ontvangen hebt!
  • bereikbaarheid: Op 2 juni zijn er werken aan de Mechelsesteenweg in Herent. Als je van Leuven komt, kan je dus beter via de Brusselsesteenweg naar de zaal rijden. Van uit richting Mechelen zou er geen probleem mogen zijn.

 

Meer info bij Johan Eyben: tel. 0473 92 75 97 of eyben.sintubin@skynet.be