Op 18 en 19 november organiseerde Lokerse BC het BK jeugd, en W&L kwam -naar jaarlijkse gewoonte mogen we bijna zeggen- met een groot aantal medailles terug.

Bij de -11 haalde Pauline Leribaux (9 jaar) een mooie zilveren medaille in meisjes dubbel.

In -13 richtte Charles Fouyn zich op enkel en mix. Met groot succes, want er stond andermaal geen maat op Charles: hij pakte in beide disciplines de Belgische titel zonder ook maar één set te verliezen.

In -15 moest Lien Lammertyn in een spannende enkelfinale de titel nog laten aan (de aan W&L uitgeleende) Luisa Pagliara en met zilver tevreden zijn. In de dubbelfinale trok Lien wel aan het langste eind, dus ook voor haar een Belgische titel. Luisa won overigens ook nog in mix -15 goud.

Bij de jongens -15 speelde Arthur De Baere een zeer sterk enkeltoernooi, bekroond met een zilveren medaille.

In -17 behaalde Joalien Croux de titel in meisjes dubbel.

Bij de junioren tenslotte (-19) greep Joke De Langhe in de enkelfinale heel nipt naast het goud, in dubbel was het wel raak en was de Belgische titel voor haar.

Kortom, de W&L jeugd overtuigde ons er weer van dat er veel talent in onze club zit, en dan hebben we hier nog niet de andere aanwezige spelers vermeld die ook mee streden. Proficiat allemaal, en werk zo verder!