Heb je interesse om lid worden van W&L?  Goed zo :) Nieuwkomers mogen bij W&L tweemaal gratis komen meespelen als ze voorrang geven aan betalende spelers. Je bent dan ook verzekerd. Shuttles (pluimpjes) zijn steeds aanwezig en nieuwkomers kunnen in het begin meestal ook een racket lenen. Zorg wel voor schoenen met zolen die geen strepen maken en die enkel binnen gebruikt worden.

Onze tarieven vind je hier.

Volg a.u.b. de hier beschreven stappen om alles vlot te laten verlopen:

Jeugdspelers tot en met 9 jaar

Ben je geboren in 2009 of later, dan ben je welkom in onze "minibad" groepen. Kom naar de Ivo Van Dammezaal op een woensdag of donderdag om 17u (vanaf september). Vooraf aanmelden is niet nodig. Tussen 17 en 18u is er een trainer aanwezig, je kan meteen meedoen en als het je bevalt, lid worden. Om je aan te sluiten, gebruik je dit formulier; kies bij de speeluren de minibad groep van je keuze (woensdag 17-18u en/of donderdag 17-18u).

Jeugdspelers van 10 tot en met 17 jaar

Aan het begin van het seizoen hebben we onthaalmomenten waar je kan kennismaken met de badmintonsport; de trainers kijken op basis van je leeftijd en vaardigheden bij welke groep je best zou aansluiten. Kom naar de Ivo Van Dammezaal op woensdag 5 of 12 september van 14-16u; aanmelden hiervoor is niet nodig. Eenmaal je van de trainers weet bij welke groep je zou passen, vul je dit formulier in om je lidmaatschap in orde te brengen.

Volwassenen (vanaf 18 jaar)

Wil je competitief spelen en trainen, neem dan best contact op met onze competitieverantwoordelijke om een gepast trainingsmoment en competitieploeg te vinden.

Wens je recreatief te badmintonnen (vrij spel, zonder trainer) dan kan je vrijblijvend komen proberen op één van onze speelmomenten de Ivo Van Dammezaal:

  • maandag 21-22u
  • dinsdag 19-20u of 20-21u of 21-23u
  • vrijdag 19-21u of 20-21u
  • zaterdag 10-12u

In elk van deze groepen kan je tot 3x gratis proberen, en de dagverantwoordelijke kan je wegwijs maken in de club. Beslis je om lid te worden, gebruik dan dit formulier. We kunnen niet garanderen dat er plaats is in de groep waar je gaat proberen; op het inschrijvingsformulier kan je enkel de groepen kiezen die nog niet volzet zijn, en daar kan je dan het hele seizoen terecht.

Wil je vooraf al navragen welke groepen nog vrije plaatsen hebben, of heb je andere vragen over het lidmaatschap? Vul dan dit informatieformulier in en we nemen contact met je op.

Bestaande leden die hun lidmaatschap willen verlengen

Jeugdspelers en competitie: wil je inschrijven voor dezelfde speeluren of de uren voorgesteld door de trainers, vervolledig je dit formulier. Indien je andere uren wil, gebruik dan eerst het informatieformulier om die aan te vragen.

Volwassen recreanten: duid de uren van je keuze aan op het inschrijvingsformulier (enkel uren waar nog plaats is, verschijnen op het formulier).

Tip: indien je inlogt met je Twizzit account, worden je persoonlijke gegevens al aangevuld.