Heb je interesse om lid worden van W&L, of twijfel je nog?  Als jeugdspeler of recreant kan je gewoon komen proberen op één van de instapmomenten in de Ivo Van Dammezaal (Veltem):

  • Minibad (t.e.m. 9 jaar): woensdag 17-18u of donderdag 17-18u.
  • Jeugd 10-12 jaar: dinsdag 17-18u
  • Jeugd 13-15 jaar: woensdag 14-16u
  • Jeugd 16-18 jaar: donderdag 18-20u
  • Volwassenen: dinsdag 19-20u of vrijdag 20-21u of zaterdag 10-12u

Je hoeft je niet aan te melden hiervoor. Maar ben je competitiespeler, dan neem je best eerst contact op met onze competitieverantwoordelijke om een gepast trainingsmoment en competitieploeg te vinden.

Nieuwkomers mogen tweemaal gratis komen meespelen als ze voorrang geven aan betalende spelers. Je bent dan ook verzekerd. Shuttles (pluimpjes) zijn steeds aanwezig en indien nodig kan je ook een racket lenen. Zorg wel voor schoenen met zolen die geen strepen maken en die enkel binnen gebruikt worden.

Hoe vroeger op het seizoen (vanaf eerste week september), hoe meer kans dat we plaats voor je hebben - maar dat kan ook op andere uren zijn: zie het volledige overzicht van de speelmogelijkheden bij W&L.

Al onze tarieven vind je hier. Overtuigd dat de badmintonsport en onze club je bevallen? Gebruik dan het inschrijvingsformulier om lid te worden. Daarop kan je kiezen uit alle groepen die nog niet volzet zijn.

Heb je na het bekijken van de informatie op deze pagina toch nog vragen, stel ze dan via het informatieformulier en we nemen contact met je op!